INTAKE

Iedere eventuele opdracht begint met een (telefonische of fysieke) intake. In dit kennismakingsgesprek van (max.) een uur breng ik samen met jou in kaart wat je wensen zijn en wat voor soort hulp jij precies van mij verwacht.

In overleg maken wij na dit kennismakingsgesprek een afspraak voor 2,5 uur hulp, zodat we samen aan de slag kunnen gaan.

Houd je het alleen bij de intake? Dan breng ik de intake in rekening. Besluit je binnen het jaar van intake toch een werkafspraak te maken dan breng ik de intake weer in mindering op het pakket wat je afneemt.


MAATWERK

Wanneer je met mij aan het werk gaat met opruimen, dan maak ik gebruik van passende methodes die jou helpen in het proces naar meer rust, ruimte en overzicht.


OPRUIMSESSIE

In de intake hebben we je wensen en verwachtingen in kaart gebracht en een afspraak voor een opruimsessie gemaakt. Dus kunnen we nu beginnen met het echte werk.

We gaan opruimen. Of eigenlijk: jij gaat opruimen en ik zal je coachen. Ik zal jou met mijn enthousiasme en doortastendheid bijstaan in het maken van keuzes bij het opruimen.

En wees gerust: ik zal je nooit vertellen wat je moet doen, maar zal je keuzes bieden en vertellen wat de consequentie van een bepaalde keuze kan zijn.

Jij bent uiteindelijk zelf degene die bepaalt wat je wilt doen. Gooi je spullen weg? Wil je het bewaren of ergens anders opruimen?


EVALUATIE

Na afloop van een opruimsessie bespreken we hoe je het opruimen (en de samenwerking) vond gaan. Mochten er vervolgsessies nodig zijn, dan plannen we die samen in.


VERVOLGTRAJECTEN

Mocht je na deze 2,5 uur durende opruimsessie nog meer ondersteuning nodig hebben, dan kan ik jou natuurlijk (in overleg) meer uren bijstaan. We bekijken dan samen wat er nog nodig is om je leven weer op orde te krijgen en hoeveel sessies er wenselijk zijn (keuze pakket 1, 2 of 3).


VRAGEN

Heb je nog vragen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook: 06-28040183.

Het inhuren van een professional Organizer (opruimcoach) is een keuze voor je leven. Je wilt dat er iets verandert in je thuis of op het werk; je stapt over jouw blokkades heen. Ik ga daar discreet en zorgvuldig mee om.