Opruimen & inpakken

Je hebt je huis te koop gezet. Al dan niet met een leuke of minder leuke reden. Een verkoopbord in de tuin. Een belangrijke stap. Spannend! Ik hoop dat de verkoop voorspoedig gaat en dat je een mooie prijs voor je ‘oude’ huis krijgt. Tenslotte gun ik je graag een mooie, nieuwe start. Nu wil je vast graag je huis aan kant hebben. Lekker opgeruimd voor als geïnteresseerden komen kijken.

VERHUIZING ORGANISEREN

Maar,.. Zie je er als een berg tegenop? Heb je moeite met het overzicht bewaren, of vind je het lastig keuzes te maken bij de voorbereidingen van je verhuizing? Ik help je graag om orde, rust en overzicht in je huis en hoofd terug te brengen.

Samen lopen we stap voor stap alles door wat je nodig hebt om het overzicht te bewaren en een planning te maken waar jij je prettig bij voelt.

Ik gun je een mooie, nieuwe start in je nieuwe (kleinere) huis. Jij toch ook? Samen van te voren opruimen, zorgt voor blij verhuizen en straks dubbelop genieten van je nieuwe opgeruimde (t)huis.

‘WAAR KAN IK JOU BIJ HELPEN?’

  • ORGANISEREN
  • PLANNEN
  • PRIORITEREN
  • SORTEREN
  • CATEGORISEREN
  • INPAKKEN

VRAGEN

Heb je nog vragen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch contact kan natuurlijk ook: 06-28040183.

MET GEMAK ONDER EEN NIEUW DAK

Wil je graag advies van mij of gebruik maken van mijn netwerk? Neem dan ​contact​​​ met mij op. Ik selecteer mijn samenwerkingen zorgvuldig en vol vertrouwen. 

Zo ook het team van Mevrouw Vastgoed Makelaardij met de volgende visie waar ik mij helemaal bij aansluit.

Iedereen verdient een dak boven zijn hoofd, een plek waar het veilig is, waar je je kunt opladen, terug kunt trekken of jezelf omringen met gelijkgestemden.

Op deze pagina vind je mijn profiel: opgeruimd je thuis creëren

Daarnaast werk ik ook samen met Henriette Meinsma van De Plattelandsmakelaar. Dit is een makelaar die vooral opereert in de regio Friesland, Flevoland, West Overijssel en West Drenthe en zich vooral richt op de aan en verkoop van plattelandswoningen en boerderijen.

Op deze pagina vind je mijn profiel: verhuis dienst

Voor de snelle beslissers heb ik een verhuispakket in de aanbieding.