Verhuizen

Gefeliciteerd! Je hebt je huis te koop gezet. Een verkoopbord in de tuin. Een belangrijke stap. Spannend! Ik hoop dat de verkoop voorspoedig gaat en dat je een mooie prijs voor je ‘oude’ huis krijgt. Tenslotte gun ik je graag een mooie, nieuwe start.

Nu wil je vast graag je huis aan kant hebben. Lekker opgeruimd voor als geïnteresseerden komen kijken.

OPRUIMMOMENT

Verhuizen is bij uitstek hét moment om op te ruimen! Wil jij ook (écht) opruimen voordat je gaat verhuizen? Of wil je de dozen die nu op zolder staan – ongeopend – weer meeverhuizen?
Zie jij ook zo op tegen verhuizen?
Ik heb de oplossing! Ik ga jou helpen. Alles netjes gesorteerd in gelabelde verhuisdozen. Jij hoeft dan alleen nog maar bezig te zijn met leuke dingen.. zoals de inrichting.

MOOIE NIEUWE START

Heb je weinig tijd, geen energie – door ziekte –, geen hulp, of vind je het lastig keuzes te maken bij de voorbereidingen van je verhuizing? Ik help je graag om orde, rust en overzicht in je huis en hoofd terug te brengen.

Ik gun je een mooie, nieuwe start in je nieuwe huis. Jij toch ook? Samen van te voren opruimen, zorgt voor blij verhuizen en straks dubbelop genieten van je nieuwe opgeruimde (t)huis. ‘Lotus ruimt op’ helpt je graag naar rust ruimte en overzicht.

KLEINER WONEN

Nu je kleiner gaat wonen, zul je keuzes moeten maken. Keuzes die je misschien liever niet maakt, maar die wel noodzakelijk zijn. Omdat je nu eenmaal niet alles kunt meenemen, moet je afscheid nemen van spullen. Ik kan je hierbij helpen!

Vanzelfsprekend doe ik alles in goed overleg met jou. met respect voor jouw spullen en jouw zorgen. Dus: geen grote container voor de deur, maar met beleid uitzoeken, sorteren en wegdoen.

Wil je graag advies van mij of gebruik maken van mijn netwerk? Neem dan ​contact​​​ met mij op. Ik selecteer mijn samenwerkingen zorgvuldig en vol vertrouwen. Zo ook het team van Mevrouw Vastgoed Makelaardij, zij zijn het makelaarsbedrijf waar ik mee samenwerk.

Heb jij je huis bij een andere makelaar in Kampen verkocht of aangekocht? Kijk eens op de relatie pagina. Zo zijn nog een aantal makelaarskantoren uit Kampen waarmee ik een goede relatie heb opgebouwd.