WIE IS LOTUS RUIMT OP?

Ik ben Elise van Heerde (1974), woonachtig in Kampen, moeder van drie kinderen (geboren in 1998, 2001 en 2004). Lange tijd was ik alleenstaande moeder en kostwinner. Als geen ander weet ik – uit soms pijnlijke ervaring – hoe lastig het is om werk en gezin te combineren, en om ‘alle ballen in de lucht te houden’.

Ik weet dat je als moeder/partner vaak weinig tijd voor jezelf overhoudt. Tenslotte is er altijd van alles te doen. Werk, gezin, huishouden, het onderhouden van vriendschappen en familiebanden; het is meer dan een fulltime job om dat allemaal goed op rolletjes te laten verlopen. Niet vreemd dat menigeen hierop stuk loopt. Ook ik.

Ervaringsdeskundige
Gelukkig heb ik aan den lijve mogen ervaren hoeveel makkelijker het leven wordt als je je werk en je huishouden goed organiseert. Daarvoor kreeg ik hulp. Om het aansluitend zelf goed te kunnen (blijven) doen. Mijn leven is sindsdien in balans.

Mijn hulp is erop gericht jou blijvend handvatten te geven om in de toekomst zelf volledig orde op zaken te houden. Ik doe dat met enthousiasme, vakkundig en oplossingsgericht. Ik ben onder alle omstandigheden rustig en begripvol, én een coach die van aanpakken weet.

Lotus

Waarom koos ik voor de naam Lotus ruimt op?

De lotusbloem groeit op moerasgrond en drassige ondergrond. Het lotus-effect is het verschijnsel dat optreedt als water of vuil op het blad van een heilige lotus terechtkomt: het blijft niet plakken. Dit zelfreinigende ‘effect’ zie ik terug in het opruimproces. Door zelf actie te ondernemen krijg je weer rust, ruimte en overzicht.

Maar ‘Lotus’ heeft voor mij ook nog een andere betekenis. Mijn moeder noemde mij als klein meisje altijd Elise-Lotus.

Meer over mij

Professionaliteit vind ik erg belangrijk. Daarom ben ik lid van de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers). Daarnaast ben ik gediplomeerd AD(H)D coach en volg ik een opleiding en trainingen via de School voor Organizing om mijn vakkennis up-to-date te houden. Ik houd van paardrijden, pure chocolade en Vlieland.