Wat kies jij?

Keuze 1: (Online)Coaching rust, ruimte & overzicht

De drempel om mij bij jouw thuis te laten komen kan te groot zijn. Dan is dit  een mooie gelegenheid om op wat meer afstand inzichten te vergaren om vervolgens zelf een begin te kunnen maken. Met een (online) 1 : 1 coaching sessie heb je de mogelijkheid om mij eerst eens iets beter te leren kennen. Met daarna de mogelijkheid te kiezen voor een fysieke vervolgafspraak. 


Keuze 2: Opruimafspraak i.c.m. coaching

Wil jij graag fysiek aan de slag in je huis? Wil jij het overweldigende gevoel van teveel spullen graag aanpakken, maar weet je niet meer hoe? Dan zijn er voor jou 3 pakketten waar je uit kunt kiezen. De pakketten bevatten 3, 6 of 9 uur samen opruimen in huis.

  • Pakket 1: intake, 2,5 uur opruim coaching, evaluatie en telefonisch contact
  • Pakket 2: intake*, 2x 2,5 uur opruim coaching, evaluatie (2x) en telefonisch contact (2x)
  • Pakket 3: intake*, 3x 2,5 uur opruim coaching, evaluatie (3x) en telefonisch contact (3x), met extra mogelijkheid voor het stellen van vragen via Whatsapp (tot half jaar na sessie) 

* Nb. Heb jij al een intake gehad bij een pakket wat je hebt afgenomen? Dan krijg je de tijd die voor de intake staat extra voor opruim coaching. Voorbeeld: Je hebt eerder pakket 1 afgenomen en dus al een intake gehad. Dan heb je als je pakket 2 afneemt niet nog een intake nodig. Die tijd gebruiken we dan om op te ruimen.  


VRAGEN

Heb je nog vragen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook: 06-28040183.