Online samen opruimen

Al eens gedacht aan online opruimen en organizing ten tijde van Corona? Wil je opruimen, maar lukt het niet alleen? Ik heb dé oplossing.

De kennismaking gaat via videobellen. In een gesprek van max. 15 minuten bespreken we jouw opruim wensen. Hebben wij een klik? Dan wordt een afspraak gemaakt.

Op afspraak gaan we videobellen en ben ik op afstand om je te helpen. Ik vertel je hoe je begint en waar je begint. Daarna geef ik je concrete tips om mee aan de slag te gaan.

De videocall stopt dan en jij gaat zelf aan de slag. Na 2 uur start opnieuw de videocall en bespreken we het resultaat.

Jouw huis, jouw thuis

Zoveel mensen, zoveel wensen. Oftewel, ik lever maatwerk. Immers niemand is gelijk, ook de hulpvraag niet. Ik werk in ieder geval met mensen tussen de 18 en 80 jaar die graag aan de slag willen gaan.

Motivatie is het sleutelwoord.

Opruimen is nooit een doel op zich. Het is een manier, een middel, om rust, ruimte, overzicht en evenwicht te creëren. Zodat jij – met een opgeruimd huis en hoofd – je leven weer kunt inrichten zoals jij dat graag wilt. Met het fijne vooruitzicht, dat jouw huis weer jouw thuis wordt.

En nee, ik bepaal niet wat er weg gaat. Dat bepaal je helemaal zelf. Ik geef je alleen tips en adviezen en inzichten om anders naar ‘spullen’ te kijken.
Je wilt praktische tips en adviezen krijgen en samen met mij een mooie start maken van een opruimklus, zodat je daarna met deze handvatten zelf verder kunt gaan. Of je wilt de gehele opruimklus samen klaren, dat kan ook.

Een paar vormen van hulp bij opruimen:

opruimen
verhuizen
organiseren huishouden
overlijden