Online samen opruimen

Al eens gedacht aan online opruimen en organizing ten tijde van Corona? Wil je opruimen, maar lukt het niet alleen? Ik heb dé oplossing.

De kennismaking gaat via videobellen. In een gesprek van max. 15 minuten bespreken we jouw opruim wensen. Hebben wij een klik? Dan wordt een afspraak gemaakt.

Op afspraak gaan we videobellen en ben ik op afstand om je te helpen. Ik vertel je hoe je begint en waar je begint. Daarna geef ik je concrete tips om mee aan de slag te gaan.

De videocall stopt dan en jij gaat zelf aan de slag. Na 2 uur start opnieuw de videocall en bespreken we het resultaat.

Tarieven

Aanmelden voor online organizing

Quick scan

We maken samen binnen een uur een rondje door jouw huis, met als doel dat ik jou tips en adviezen geef. Deze tips en adviezen helpen jou naar een huis met meer rust, ruimte & overzicht. Deze QUICK SCAN is ook online mogelijk.

Aanmelden voor een QUICK SCAN

Jouw huis, jouw thuis

Zoveel mensen, zoveel wensen. Oftewel, ik lever maatwerk. Immers niemand is gelijk, ook de hulpvraag niet. Ik werk in ieder geval met mensen tussen de 18 en 80 jaar die graag aan de slag willen gaan.

Motivatie is het sleutelwoord.

Opruimen is nooit een doel op zich. Het is een manier, een middel, om rust, ruimte, overzicht en evenwicht te creëren. Zodat jij – met een opgeruimd huis en hoofd – je leven weer kunt inrichten zoals jij dat graag wilt. Met het fijne vooruitzicht, dat jouw huis weer jouw thuis wordt.

SPARR gesprek

Of je kiest voor een 1 op 1 SPARR gesprek met mij. Een gesprek van 1-1,5 uur, waarbij we al sparrend ingaan op de wijze hoe je tot nu toe aan de slag bent gegaan en wat je nodig zou hebben om tot een (ander) inzicht te komen.

Om het daarna (met mijn hulp of ) zelf anders aan te gaan pakken. Vervolgens pas ik de laatste R toe van SPARR, door samen te reflecteren. Wat gaat goed en wat neem je mee voor een volgende keer?

Nu met ‘herfstig’ starttarief eenmalig: €57,50*. Normaal €65,-. Meld je aan op onderstaande link. Vervolgens bel of mail ik jou voor het maken van een online of fysieke afspraak. * exclusief kilometervergoeding

Aanmelden SPARR gesprek

Zie hier de mogelijkheden van hulp bij opruimen:

Opruimen
Verhuizen
Organiseren huishouden
Na overlijden

Tarieven