VOOR EEN IEDER DIE WIL OPRUIMEN

Met welke reden ben je hier op deze website beland? Baal je van de hoeveelheid spullen in je huis? Of merk je dat er steeds minder ruimte overblijft en dat je daar flink onrustig van wordt? Ontbreekt het overzicht en maakt dit dat je hoofd erg vol raakt/is? Merk je dat jouw routines niet werken? Sta je af en toe met je handen in je haar en komt de stoom dan uit je oren?

Dan is het volgende rijtje vast iets wat je aanspreekt.


Minder spullen

Meer rust

Meer ruimte

Meer overzicht

Rust in huis

Rust in hoofd

Andere routines aanleren


MAAR HOE DAN?

Je hebt vast al van alles geprobeerd. Tips gevonden, naar anderen gekeken of zelfhulpboeken gelezen. Maar tot nu toe heeft dit niet gebracht waar je eigenlijk naar zoekt. Je hebt bijna de neiging om af en toe het bijltje erbij neer te gooien, maar dan is er altijd weer een moment waarop het opruimen gewoon MOET.

Er verdwijnen spullen achter schotten op zolder. In de schuur staat alles voor de stort. Je kunt er je kont niet keren. Laadjes puilen uit en wat eens een voorraadkast was is nu een opslagplaats van alles waar je geen raad mee weet. Er is geen ruimte meer. Nu loopt het echt de spuigaten uit en wil je echt dat er iets verandert. Dit kan zo niet langer. Maar hoe dan?

SCHAAMTE

Misschien heb je de keuze om iemand in te schakelen al gemaakt nu je op deze site bent beland. Maar misschien ook nog niet en is dit puur om eens te kijken hoe het werkt om iemand jou te laten helpen met opruimen in JOUW huis. Je vindt het nog spannend als je daar aan denkt om iemand die je eigenlijk niet kent jou te laten helpen. Wellicht heb je ook wel een gevoel van schaamte. Ik begrijp dat.

ACCEPTATIE

Schaamte is een emotie die ontstaat, als je iets doet of verzaakt, denkt of voelt waarvan JIJ je afvraagt of de ander je met die emotie, gedachte of handeling, nog wel helemaal zal accepteren. Schaamte ontstaat al wanneer je jong bent. In sommige gevallen is dit heel gezond.

Maar je mening, je gevoelens en je gedrag wegduwen is nu niet helpend om jou te brengen waar je graag naartoe wilt. Vaak geven klanten aan dat ze veel eerder hulp hadden moeten vragen. Zet je schaamte opzij. Ik, ‘Lotus ruimt op’ ben niet gauw ergens van onder de indruk. Ik ben dan ook de enige visite waarvoor je niet hoeft op te ruimen;-).)


MAAK EEN KEUZE

Om te weten wat je wilt opruimen zal je keuzes moeten maken. Waar wil je naartoe? Naar een opgeruimd huis? Of naar een huis waar ook geleefd mag worden, maar waar je wel het overzicht kunt bewaren? Wil je dat ik kom opruimen als jij aan het werk bent? Uit luxe.


Of wil je samen opruimen en dat ik je coach? Is er iets gebeurt waardoor je mijn hulp erg fijn vindt om in te zetten? Denk aan: verhuizing, scheiding, overlijden, burn-out. Uit nood.


VOL HOOFD

Keuzes maken is een onderdeel wat bij opruimen ook ter sprake komt. Daarnaast hangt alles wat je doet in je leven vast aan keuzes maken. Of dit nu is bij het plannen van een feestje, of bij het organiseren van een verhuizing.

Heb je een vol hoofd, zit je middenin, of net een pittige periode achter de rug? Dan kan ik mij levendig voorstellen hoe dit voelt en dan is het begrijpelijk dat je hoofd overloopt. Ik help je daarom graag met het uitzoeken wat op dit moment voor jou het meest passend is.


VRAGEN

Heb je nog vragen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook: 06-28040183.