Voor alles een vaste plaats

Vind je het moeilijk om alle ballen hoog te houden? Is jouw stapel vouw/strijkwerk torenhoog? Vraagt iedereen steeds waar alles ligt en weet zelfs jij het niet meer te vinden? Wie doet wat in het huishouden?

Alles valt of staat met structuur. Ik help je om je achterstanden weg te werken en leer je aansluitend hoe je alles zo kunt organiseren, dat je nooit meer achter de feiten aanholt. Dat geeft rust, letterlijke ruimte en overzicht. Met het aanleren van organiseren zal het daarna een stuk makkelijker gaan om je huishouden bij te houden. Dat geeft je meer tijd voor leuke dingen in het leven. Geef je leven weer een ‘boost’. Ik help je met praktische tips om alles weer op rolletjes te laten verlopen en geven we al jouw spullen een vaste plaats. Voor tarieven en werkwijze verwijs ik je graag naar: tarieven en werkwijze

VRAGEN

Heb je nog vragen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook: 06-28040183. Weet je voldoende en wil je graag met mij aan de slag? Klik dan op onderstaande link en maak een afspraak voor een intake.

AFSPRAAK MAKEN