DREMPEL

Soms komt alles uit onverwachte hoek samen. Dan is het moeilijk om het overzicht te bewaren of te minderen in spullen. Ik ben er dan voor jou om je te helpen dit overzicht weer te vinden. Samen gaan we aan de slag. ‘Lotus ruimt op’ is er voor jou om je drempel weg te nemen en helpt je om makkelijker keuzes te kunnen maken.

Zonder oordeel zal ik je bijstaan in dit o zo mooie proces. Misschien schaam je je wel om mij over je vloer te laten komen? Dat is echt niet nodig. Je bent namelijk niet de enige die hier tegenaan loopt.


ONDERZOEK

‘Ik moet het toch alleen kunnen? Iedereen kan dat toch?’ Neem van mij aan dat dit niet het geval is. Sterker nog, er is onderzoek gedaan naar mensen die op een heftig moment in hun leven getest werden op organisatietalent. De test wees uit dat mensen na een heftige gebeurtenis minder goed zijn in organiseren.

Dat komt omdat de hersenen op dat moment overuren draaien om de heftigheid van de gebeurtenis een plekje te kunnen geven en dat er dan geen ruimte is voor moeilijke taken, zoals organiseren. Dus helemaal niet gek dat je dit nu niet lukt.


ERVARING

Wellicht vind je het ook helpend wanneer ik je vertel, dat ook ik in een dergelijke situatie gezeten heb. Ik heb ervaring, maar daarnaast ook studies gevolgd om jou in deze periode met kennis en kunde een duwtje in de goede richting te kunnen geven. Het is mij ook gelukt en dat gun ik jou natuurlijk ook!


JE BENT HET WAARD

‘Mijn huis, mijn thuis! Zou het fijn zijn als je dit DIEP vanuit je hart zou kunnen zeggen? Waar wacht je nog op?’ Je bent het waard! Velen die jou zijn voor gegaan zeggen: ‘Had ik dit maar eerder gedaan!’


LIFE EVENTS

Bij ‘Opruimen uit nood’ kun je denken aan hulp met opruimen na/bij: burn out, scheiding, overlijden en een verhuizing. Momenten in je leven waarbij veel (emotionele) stress om de hoek komt kijken.


VRAGEN

Heb je nog vragen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook: 06-28040183.