Avond routine

De dagelijkse to-do’s
Het maakt niet uit welke dag van de week het is, je moet nog steeds je dagelijkse klusjes doen als je wilt dat je huis netjes blijft. Afwassen en wassen zijn dagelijkse taken die gedaan MOETEN worden, anders zorgen deze ervoor dat je huis snel ‘volloopt’.

Wekelijkse en avond routines voor meer winst!
Als je de wekelijkse routine combineert met een dagelijkse routine, zoals mijn avond routine in deze gratis kopie hier, heb je een huis dat gemakkelijk te onderhouden is en netjes blijft! Plastificeer deze en hang deze op bijvoorbeeld aan de binnenkant van een keukenkastje. 

Met het downloaden van deze avondroutine geef je automatisch toestemming om ook mijn nieuwsbrief te ontvangen (je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden, mocht je hier geen prijs op stellen).

Er staan bolletjes in die je kunt aanvinken als de klus geklaard is. Ook handig wanneer je dus met meerdere het huishouden doet. Iedereen kan een of twee taken op zich nemen. De taakjes zijn zo klein dat ze zo klaar zijn. Behapbaar voor iedereen. 

Alles goed & wel
Hoor ik je denken. Ja prachtig Elise, maar dat is dus hetgeen ik niet voor elkaar krijg. Dan wil ik je voorstellen om de week en avondroutine die ik je hier gaf uit te proberen. Met het verzoek om deze precies te volgen en dan mij verslag te doen wat wel en niet werkt. 

Elk huishouden is anders
En dat weet ik als geen ander. Waar loop je tegenaan? Zijn het de hoeveelheid aan spullen die je hebt en daardoor moet onderhouden? Of zijn er bepaalde beperkingen waardoor deze aanreikingen voor jou niet werken? je mag mij een mail sturen (info@lotusruimtop.nl). Ik ben super benieuwd naar jou bevindingen.

Alleen lukt het mij niet
Logisch. En dat hoeft ook niet. Wanneer je met meerderen in een huis woont zou het prettig zijn wanneer je kunt rekenen op ieders inzet. Wanneer dit niet het geval is en je niet zeker bent of je alles wel zo handig oppakt wat betreft het huishouden in combi met werk en het opvoeden van je kinderen, mag je mij om hulp vragen.  

Gratis om te zien waar je staat en wat er nodig is en daarnaast of je zelf eerst aan de slag gaat, of nu echt de koe bij de horens wilt vatten en serieus wilt gaan werken aan meer rust in huis & hoofd. 

Ik help je graag
In een ZOOM call van max 40 minuten krijg je 3 tips en handvaten en daarnaast kijken we of je er aan toe bent en of dit het juiste moment voor je is om samen aan de slag te gaan.

Je stuurt van te voren een vragenlijst in. Daarna krijg je van mij een link waarmee je zelf een afspraak in mijn agenda kunt boeken.

Voor jou, wanneer je mij al langer volgt en écht helemaal klaar bent met de chaos in huis & hoofd, heb ik het 1 op 1 traject: van Chaos naar goed georgansieerd. Heb je n.a.v. deze pagina toch nog vragen? Stuur mij dan een mail naar: info@lotusruimtop.nl.