SENIOREN HULP BIJ OPRUIMEN

Opruimen voordat je dood gaat, het is de laatste tijd vaak in het nieuws. Tenslotte kun je, bij leven, zo nog zelf bepalen waar je spulletjes terechtkomen. Lotus ruimt op begeleid je graag bij het maken van deze keuzes.

Woon je nog groot? Of verhuis je binnen afzienbare tijd naar een appartement? Of wordt de huidige woning nog leeftijd bestendig gemaakt? 

In beide gevallen dient er dan opgeruimd te worden. Heb je geen kinderen of wonen zij ver weg?  Of is er geen contact of hebben zij niet de mogelijkheden om te helpen?

Of wil je hen niet vermoeien met jouw vragen? In dat geval kan ‘Lotus ruimt op’ iets voor je betekenen. 


HERINNERINGEN

Niet alleen help ik nabestaanden door zelf op te ruimen, ook is het een prachtige gelegenheid om de herinneringen – die horen bij de bijzondere dingen die je tijdens je leven hebt verzameld – opnieuw te beleven.

Een mooie manier om vrede te krijgen met datgene wat onafwendbaar is. Je kunt, door zelf op te ruimen, zelf bepalen wat waar naartoe gaat. Uiteindelijk is het niet ondenkbaar dat jouw nabestaanden na je dood heel snel willen/moeten opruimen.


CONTAINER

Grote kans dat jouw spulletjes dan niet terechtkomen bij de mensen aan wie je het graag zou willen geven. Misschien gaat het naar de kringloop, of – erger nog – het verdwijnt in een container om op de stort te eindigen.

Dat is niet uit gebrek aan respect voor jou en jouw nagedachtenis, maar gewoon omdat nabestaanden niet weten wat ze op dat moment anders met de spullen van een overleden dierbare aan moeten. Alles gaat op dat moment als in een roes.


AANDACHT

Als professional organizer help ik je graag bij het opruimen. Zodat je je nabestaanden ont zorgt of niet opzadelt met het opruimen van jouw spullen. Zodat je weet dat ze een goede bestemming krijgen en niet op de stort eindigen.


OPRUIMEN NA OVERLIJDEN – NU BEN IK ERAAN TOE

Daarnaast help ik jou als nabestaande op te ruimen als dit nodig of wenselijk is. Blijft je ouder alleen achter? Is je levenspartner overleden en vind je het moeilijk om in je eentje keuzes te moeten maken over de spullen die gebleven zijn?

Of is een van je ouders overleden en weet je niet wat je met de spullen aan moet? Met aandacht voor jouw verdriet en de spullen help ik ik je graag met opruimen wat helpend kan zijn in het verwerkingsproces.


BEGRAVENISONDERNEMER

Ik help je discreet, met aandacht voor jouw wensen, je zorgen en je verdriet.Een relatie van mij in deze sector is: //www.monuta.nl/vestiging/endedijk. 

Berend Jan Endedijk van ‘Monuta Endedijk’ heeft als begrafenisondernemer een uitvaartcentrum in Rouveen, maar nu ook in  Kampen: ‘Hof van afscheid’. Met een prachtig, huiselijke en warme inrichting. 

VRAGEN

Heb je nog vragen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook: 06-28040183.