Wil jij dat je spullen goed terecht komen na je overlijden?

Opruimen voordat je dood gaat, het is de laatste tijd vaak in het nieuws. Tenslotte kun je, bij leven, zo nog zelf bepalen waar je spulletjes terechtkomen. Lotus ruimt op begeleid je graag bij het maken van deze keuzes. Ook help ik nabestaanden met het opruimen van de spullen van een overleden dierbare.

HERINNERINGEN

Niet alleen help je nabestaanden door zelf op te ruimen, ook is het een prachtige gelegenheid om de herinneringen – die horen bij de bijzondere dingen die je tijdens je leven hebt verzameld – opnieuw te beleven. Een mooie manier om vrede te krijgen met datgene wat onafwendbaar is. Je kunt, door zelf op te ruimen, zelf bepalen wat waar naartoe gaat. Uiteindelijk is het niet ondenkbaar dat jouw nabestaanden na je dood heel snel willen/moeten opruimen.

CONTAINER

Grote kans dat jouw spulletjes dan niet terechtkomen bij de mensen aan wie je het graag zou willen geven. Misschien gaat het naar de kringloop, of – erger nog – het verdwijnt in een container om op de stort te eindigen. Dat is niet uit gebrek aan respect voor jou en jouw nagedachtenis, maar gewoon omdat nabestaanden niet weten wat ze op dat moment anders met de spullen van een overleden dierbare aan moeten. Alles gaat op dat moment als in een roes.

AANDACHT

Als professional organizer help ik je graag bij het opruimen. Zodat je je nabestaanden ont zorgt of niet opzadelt met het opruimen van jouw spullen. Zodat je weet dat ze een goede bestemming krijgen en niet op de stort eindigen. Ik help je discreet, met aandacht voor jouw wensen, je zorgen en je verdriet. Voor tarieven en werkwijze, zie: tarieven en werkwijze. Een relatie van mij in deze sector is: //www.monuta.nl/vestiging/endedijk.

VRAGEN

Heb je nog vragen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook: 06-28040183.