NBPO

De NBPO heeft als doel om kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden te bewerkstelligen. Dit komt onder andere tot uiting in regelmatige (bij-) scholing van de leden op het gebied van vakkennis en ondernemerschap en het delen van kennis en ervaring tussen de leden. Ook ontwikkelt de NBPO een kwaliteitsbeleid dat ze ook blijvend controleert. Zo weet jij, als klant, dat je zaken doet met een professionele Organizer en niet met zomaar een ‘beunhaas’ die even komt ‘helpen met opruimen’.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en werk ik volgens de beroepscode die door deze beroepsvereniging is opgesteld. Klik op deze pagina voor mijn persoonlijke profiel op de site van de NBPO.

Sinds 1 juli 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur van de NBPO. Ik mag mij gaan bezighouden met de portefeuille Projecten & Activiteiten. Fijn om mee te mogen sparren over nieuwe initiatieven, om na te denken en te mogen besluiten over activiteiten voor elke klantgroep (zakelijk/particulieren/zorg/senioren), om leuke themadagen te mogen organiseren en om op zoek te gaan naar motiverende en inspirerende sprekers.
Tenslotte wil ik graag meewerken aan het verder uitbouwen van de naamsbekendheid van de NBPO. Kortom, erg leuk!