AD(H)D!?

Heb jij sinds kort de diagnose AD(H)D gekregen? Of denk je erover na om dit te laten onderzoeken? Of zonder labeltje vaak last van een vol hoofd en daarom moeite met organiseren, prioriteren, plannen, taken afmaken of beginnen? Dan is het goed om een coach te hebben die jou leert om te ontdekken hoe je goed kunt functioneren met ad(h)d of een vol hoofd, zonder dat je deze coach je hele leven lang nodig zult hebben.

Meer grip op je leven

Ben je op zoek naar begeleiding en dan vooral met iemand die bekend is met ad(h)d en je helpt je mogelijkheden te vergroten?

  • een coach die je niet overstelpt met tips en adviezen
  • een coach die snapt dat je geen klein kind meer bent
  • een coach die je zelf leert keuzes te maken
  • een coach waar je je veilig bij voelt, maar die ook zegt waar het op staat
  • een coach die zorgt dat je meer grip op je leven krijgt

Start vandaag

Als gediplomeerd AD(H)D coach weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om begrip te tonen voor jou situatie en ervoor te zorgen dat schaamte géén struikelblok is. Daarnaast ben ik moeder van twee kinderen met ADD en ik kan daarom ook uit eigen ervaring putten.

Maak vandaag vrijblijvend kennis met mij via de Whatsapp button (rechtsonder). Wanneer je voldoende weet en klaar bent voor een intake met mij klik dan op de onderstaande button. Dan zien wij elkaar op korte termijn en gaan we aan de slag met het geen jij graag wilt veranderen.