MET OF ZONDER LABEL

Heb jij sinds kort de diagnose AD(H)D gekregen? Of denk je erover na om dit te laten onderzoeken? Of zonder labeltje vaak last van een vol hoofd en daarom moeite met organiseren, prioriteren, plannen, taken afmaken of beginnen? Dan is het goed om een coach te vinden die jou leert om te ontdekken hoe je goed kunt functioneren met ad(h)d of een vol hoofd, zonder dat je deze coach je hele leven lang nodig zult hebben.


KAN IK DIT ZELF?

Het kan zijn dat je al van alles zelf geprobeerd hebt. Misschien zelfhulpboeken erop nageslagen hebt. Of je zit nog in de fase dat je het nog niet zo lang weet dat je AD(H)D hebt en je nog boos en verdrietig bent om al die jaren dat je je niet begrepen of gezien voelde. Wil je graag aan de slag met praktische handvaten en dingen nu eens anders aanvliegen? Dan is het goed om een coach te vinden waar jij je veilig voelt.


MEER GRIP OP JE LEVEN

Ben je op zoek naar begeleiding en dan vooral met iemand die bekend is met ad(h)d en je helpt je mogelijkheden te vergroten?

een coach die je niet overstelpt met tips en adviezen

een coach die snapt dat je geen klein kind meer bent

een coach die je zelf leert keuzes te maken

een coach waar je je veilig bij voelt, maar die ook zegt waar het op staat

een coach die zorgt dat je meer grip op je leven krijgt


KENNIS EN ERVARING

Als gediplomeerd AD(H)D coach weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om begrip te tonen voor jou situatie en ervoor te zorgen dat schaamte géén struikelblok is. Daarnaast ben ik moeder van twee kinderen met ADD en ik kan daarom ook uit eigen ervaring putten. Ik heb een aantal opleidingen en trainingen gevolgd om jou te kunnen helpen.


VRAGEN

Maak vandaag vrijblijvend kennis met mij via de Whatsapp button (rechtsonder). Wanneer je voldoende weet en klaar bent voor een intake met mij klik dan op de onderstaande button. Dan zien wij elkaar op korte termijn en gaan we aan de slag met het geen jij graag wilt veranderen.