Voor wie

Uit nood

Lotus ruimt op werkt met iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte & overzicht in huis en hoofd. Dit kan zijn uit nood geboren of uit luxe geboren. Uit nood kun je denken aan: verhuizing, burn out, scheiding of na een overlijden. Samen gaan we aan de slag om spullen uit te zoeken, sorteren en te kiezen of je het bewaard of wegdoet.


Uit luxe

Je wilt een begin maken met minderen van spullen, meer rust in je woning en daardoor ook in je hoofd. Jij geeft mij de opdracht om jouw keuken, of badkamer of schuur weer MOOI & PRAKTISCH op te ruimen, terwijl jij aan het werk bent.


AD(H)D

Heb je de sinds kort diagnose ad(h)d? Of herken je je deels in de kenmerken van ad(h)d? Wil je heel graag begeleiding van een coach die je helpt bij het vergroten van je mogelijkheden? Dan zit je hier goed!


Ondernemer

Daarnaast kan ik je als ondernemer coachen om je leven thuis op de rit te krijgen bij een (beginnende) burn out, na scheiding of het overlijden van een naaste.. Geen zorgen meer tijdens je werk over thuis, zodat je op je werk weer volledig de focus kunt bewaren. Denk aan opruimen, organiseren, plannen en verdeling van taken. Heb je een vol hoofd en vliegt het je regelmatig aan? Kun je moeilijk de aandacht erbij houden op je werk, omdat thuis niet alles even lekker loopt?

Daarnaast kan ik je coachen op je werk. Ga dan naar:


Vragen

Heb je nog vragen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook: 06-28040183.