Goede voornemens over opruimen

opruimen met opruimcoach Elise van Heerde van Lotus ruimt op, zorgt voor rust, ruimte en overzicht in huis en hoofd
opruimen met opruimcoach Elise van Heerde van Lotus ruimt op, zorgt voor rust, ruimte en overzicht in huis en hoofd

Januari is begonnen! Hoeveel goede voornemens heb jij voor dit jaar gemaakt? Goede voornemens; het hoort een beetje bij het nieuwe jaar. Die ongezonde gewoonte; het roken, of het snoepen… oh ja, ik weet het, ik moet de zoetigheid laten staan, maar het is zo lekker…

Goede voornemens. Misschien is het de laatste jaren toch iets minder traditie, want ik hoor de mensen er steeds minder over.

Kledingkast leeg

Mag ik een suggestie doen? Ruim die kledingkast waar je steeds opnieuw de deur weer snel van dichtslaat, nu gewoon eens op. Haal eruit wat je nooit meer draagt, wat niet meer leuk is, of wat gewoonweg niet meer past. Geef het mee aan de gehandicaptensport, laat het door Jan Post naar Roemenië brengen, of gun het een tweede leven door het bij de kringloop af te leveren.

Stapels

Misschien heb je wel helemaal geen rommelige kledingkast, maar is bij jou de schuur een constante bron van ergernis. Staan daar de stapels zooi menshoog opgetast? Valt alles al bijna om als je er naar kijkt? Neem je je iedere keer als je er langs loopt ook weer voor om het op te ruimen? Waarom doe je het niet? Grijp dat goede voornemen aan!

Heerlijke ‘boost’

Opruimen levert je namelijk veel meer dan een nette kledingkast, opgeruimde schuur of een aan de kant geharkte tuin op. Dit geeft energie, een positieve impuls, een heerlijke ‘boost’ die verder gaat dan een opgeruimde plek alleen. Opruimen van zooi werkt namelijk ook goed op je gemoed, op je gevoel, op je algehele welbevinden. Heus!

Duwtje in de rug

Stel dus niet langer uit, maar transformeer vandaag nog je (nieuwe) goede voornemens om in daden. Ga aan de slag en geef jezelf een goed gevoel! Niet voor even, maar voor lange tijd! Heb jij een klein duwtje in de rug nodig? ‘Lotus ruimt op’ helpt je graag. Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je alles over mijn dienstverlening en werkmethode. Help ik jou jouw voornemens op te pakken. En dan mag jij mij zo nu en dan een mailtje terugsturen en vragen hoe het met het snoepen gaat…

Geef een reactie