Opruimen voor verhuizing

Gefeliciteerd!

Je hebt je huis te koop gezet. Een verkoopbord in de tuin. Een belangrijke stap. Spannend! Ik hoop dat de verkoop voorspoedig gaat en dat je een mooie prijs voor je ‘oude’ huis krijgt. Tenslotte gun ik je graag een mooie, nieuwe start.

Nu wil je vast graag je huis aan kant hebben. Lekker opgeruimd voor als geïnteresseerden komen kijken.

Opruimmoment

Verhuizen is hét moment om op te ruimen! Wil jij ook (écht) opruimen voordat je gaat verhuizen? Of wil je de dozen die nu op zolder staan – ongeopend – weer meeverhuizen? Wil jij ook die mooie nieuwe en opgeruimde start?! Neem dan alleen mee wat je nog gebruikt en neem afscheid van de rest.

Mooie nieuwe start

Heb je weinig tijd, geen energie – door ziekte –, geen hulp, of vind je het lastig keuzes te maken bij de voorbereidingen van je verhuizing? Ik help je graag om orde, rust en overzicht in je huis en hoofd terug te brengen.

Ik gun je een mooie, nieuwe start in je nieuwe huis. Jij toch ook? Samen van te voren opruimen, zorgt voor blij verhuizen en straks dubbelop genieten van je nieuwe opgeruimde (t)huis. ‘Lotus ruimt op’ helpt je graag naar rust ruimte en overzicht.

Kleiner WONEN

Nu u kleiner gaat wonen, zult u keuzes moeten maken. Keuzes die u misschien liever niet maakt, maar die wel noodzakelijk zijn. Omdat u nu eenmaal niet alles kunt meenemen, moet u afscheid nemen van spullen. Ik kan u hierbij helpen!

Vanzelfsprekend doe ik alles in goed overleg met u. met respect voor u spullen en uw zorgen. Dus: geen grote container voor de deur, maar met beleid uitzoeken, sorteren en wegdoen.