Je weet het echt even niet meer

Bij mij gebeurde het na mijn scheiding. Een periode die voor mij voelde als overleven. Waardoor voor mij het opvoeden van mijn kinderen en mijn baan voor mij het belangrijkste waren.

Het huishouden kwam daardoor op een heel laag pitje te staan. Er ontstonden achterstanden. En ja, het overkomt de beste.

En als je dan weer wat ruimte krijgt om op te krabbelen, dan merk je dat die periode van overleven je huishouden natuurlijk geen goed gegaan heeft. De achterstanden zie je dan op meerdere vlakken in je huishouden.

Rommelige kasten en lades, geen overzicht in de voorraadkast, kledingkasten die niet op orde zijn. Administratie op stapels en niet in een map. Torenhoge stapels met wasgoed die nog opgevouwen moeten worden. Evenveel wasgoed wat nog gewassen moet worden.

Je weet het echt even niet meer.

En weer… het overkomt de beste.

Ik begrijp als geen ander hoe lastig het is de draad weer op te pakken. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt om daar hulp voor te vragen. Vooral wanneer je het altijd toch ‘gewoon’ zelf kon?

Hulp te vragen voor iets wat men in je omgeving ziet als iets wat jou toch niet overkomt?

Maar, als jij het even niet meer weet en je wilt graag verandering en je weet even niet hoe? Hoe fijn is het dan wanneer iemand die het zelf ervaren heeft, jou daarmee op weg kan helpen. Jou kan helpen met:

✅ je achterstanden weg te werken

✅ je kasten en lades weer op orde

✅ je was op orde

✅ kledingkasten op orde

✅ administratie op orde

Wil jij dit ook? Boek dan een gratis sessie. Dan kijken we samen wat er nodig is en dan help ik jou op weg naar een opgeruimd huishouden. Ga naar:

Geef een reactie