Individuele begeleiding

Kom jij in aanmerking voor begeleiding? Dan kun je bij de Gemeente Kampen je voorkeur voor “Lotus ruimt op” uitspreken. “Lotus ruimt op” is een gekwalificeerde zorgaanbieder en staat als zodanig op de lijst van gecontracteerde zorgaanbieders waar de gemeente Kampen zorg aan uitbesteedt.

KWALITEIT

Als gecontracteerde zorgaanbieder voldoet “Lotus ruimt op” aan alle belangrijke kwaliteitseisen die voor de Gemeente Kampen van belang zijn. Voldoet een zorgverlener niet aan die eisen, dan mag deze zorgaanbieder geen begeleiding aanbieden voor mensen die voor hulp via WMO ZIN ( Zorg In Natura) in aanmerking komen.

KIWA KEURMERK

Het ‘Keurmerk ZZP’ers Zorg’ is bedoeld voor ZZP’ers die in aanmerking willen komen voor contract bij gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars. Deze partijen stellen deelname aan het KIWA-keurmerk verplicht om de zekerheid te hebben dat een ZZP’er voldoet aan de beroeps- en ondernemers eisen en dat hij/zij kwalitatief goede zorg verleent. Met trots kan ik vermelden dat ik in het bezit ben van dit keurmerk.

VRAGEN

Heb je nog vragen, of wil je dat ik jou help met het indienen van een hulpvraag bij de Gemeente Kampen? Dat kan. Je kunt heel makkelijk contact met mij leggen via de button van Whatsapp (rechtsonder) of je stuurt een mail naar: info@lotusruimtop.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook: 06-28040183.