Aandacht voor ruimte

opruimen met opruimcoach Elise van Heerde van Lotus ruimt op, zorgt voor rust, ruimte en overzicht in huis en hoofd
opruimen met opruimcoach Elise van Heerde van Lotus ruimt op, zorgt voor rust, ruimte en overzicht in huis en hoofd

Met kerst geven we aandacht aan elkaar, in de vorm van een kerstgroet. Of we gaan naar een mooie kerstdienst. Ieder geeft op zijn manier aandacht. De kerstballen worden van zolder gehaald en op dat moment merk je dat deze ruimte aandacht verdient.
De toegevoegde waarde om alles wat jij belangrijk vindt aandacht te geven, geeft je ruimte. Door op te ruimen in huis en in je hoofd kun je optimaal genieten van de mooie dingen in het leven. De energie die je ervan krijgt, maakt dat al jouw zintuigen beter werken.
Je ogen zien meer, je oren horen beter, je voelt meer, met aandacht!

Wanneer je opruimt met aandacht, oprechte aandacht zul je merken dat je zintuigen overuren draaien. Je hersenen gaan vervolgens alles verwerken, dat is nodig voor de ruimte in je hoofd.

Intenser genieten

De kracht van aandacht wordt ook belicht in de prachtige reclame van Volvo. In deze reclame rijdt de jongeman terug naar een mooie plek, om te genieten van de omgeving… uiteraard, omdat de auto fantastisch rijdt. Tevens de reclame van SONOS, die in een prachtig huis, met mooie ruimtes, de muziek op de juiste frequentie kan laten weerklinken. Met aandacht wordt alles mooier! Het genieten intenser.

Lotus ruimt op‘ helpt je wanneer je het overzicht kwijt bent. Met aandacht voor jou en je ruimte, gaan we aan de slag. Ik beloof je’: met ‘Lotus ruimt op krijg je meer aandacht voor opruimen. Wanneer beginnen we met de zolder?!

Gun jezelf de aandacht voor opruimen