1 op 1 Traject: ‘Van chaos naar goed georganiseerd.’

Waarom zou je dit traject nu echt moeten volgen?

Wat is het resultaat van deze 6 sessies?

Is je huis geen pakhuis meer en kun je met een opgelucht hart genieten van de rust in je huis. Je wordt wakker in een rustgevende slaapkamer, je kunt je opfrissen in een opgeruimde badkamer en naar beneden lopen zonder dat je je nek breekt over de spullen op overloop en trap. En je ontbijt klaarmaken op een leeg aanrecht: Yes!

Hebben alle spullen een eigen plek en kun je alles gemakkelijk (terug)vinden. Loopt je huishouden als een zonnetje en heb jij ook tijd over voor jezelf en voor het ondernemen van leuke dingen. Kortom: Jouw huis is weer jouw thuis.

Loop je zingend de deur uit naar de belangrijke afspraak op je werk mét lader en met – in één beweging – alle andere zaken die je nodig hebt.

Kun je zonder moeite je huishouden praktisch en opgeruimd organiseren, in combinatie met je uitdagende baan en de opvoeding van je kinderen. Ja, echt, dan hebben we het over alles: je huis op orde, ochtend-avond-weekend routines, tijd en energie overhouden voor jezelf en sociale contacten onderhouden, administratie op orde, sportclubjes van de kinderen én niet te vergeten het opruimen.

Nodig jij zonder schaamte je vriendinnen of collega’s bij jou thuis uit. Of kan er nu onaangekondigd visite komen. Je krijgt zelfs van de cv-monteur een complimentje over dat hij er zo makkelijk bij kon ‘dat zie je vaak wel anders’, vertelt hij.